Τρόποι Αποστολής

ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων κάτω των €150 γίνονται με χρέωση με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία (courier)

Χωρίς χρέωση πραγματοποιούνται οι παραγγελίες άνω των €150 με ιδιόκτητο όχημα.

Από τη δωρεάν χρέωση εξαιρούνται τα νησιά, που ανήκουν στο νομό Αττικής και οι περιοχές που απέχουν άνω των 30χλμ από το κατάστημα. Στις περιπτώσεις αυτές η αποστολή χρεώνεται από €5 έως €25 κατά περίπτωση.

Χωρίς χρέωση παραδίδονται όλες οι μεγάλες συσκευές επι του πεζοδρομίου και σε όροφο μόνο στην περίπτωση που υπάρχει ανελκυστήρας στον οποίο χωρά το προϊόν (με τη συσκευασία του)

Για παραδόσεις προϊόντων μεγάλου όγκου όπως ψυγεία άνω των 190εκ. ύψος ή των 60εκ πλάτος, ψυγεία/ντουλάπες κ.α. απαιτείται η χρήση γερανού η χρέωση του οποίου επιβαρύνει τον πελάτη και γίνεται σε συνεννόηση με το κατάστημά μας.


ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι παραδόσεις προϊόντων έως 3 κιλά και αξίας έως €100 πραγματοποιούνται με χρέωση με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία (courier)

Oι παραδόσεις προϊόντων άνω των 3 κιλών και αξίας άνω των 100€ πραγματοποιούνται με πρακτορεία μεταφορών. Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη και πληρώνεται από τον ίδιο κατά την παραλαβή. Το κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για τις χρεώσεις των πρακτορείων μεταφορών. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το πρακτορείο μεταφορών που επιθυμεί για την μεταφορά και παραλαβή της παραγγελίας του.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Όλα τα προϊόντα παραδίδονται εντός χρονικού διαστήματος μίας (1) έως δέκα (10) ημερών. Για οποιαδήποτε καθυστέρηση το κατάστημα οφείλει να επικοινωνήσει με τον πελάτη και να τον ενημερώσει.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα κατόπιν συνεννόησης για τη διαθεσιμότητα.