Τρόποι Αποστολής

Οι παραδόσεις των προϊόντων, ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, κάτω των €150 γίνονται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Χωρίς χρέωση πραγματοποιούνται οι παραγγελίες άνω των €150, ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, με ιδιόκτητο όχημα. 

Για τις περιοχές ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ οι παραδόσεις προϊόντων έως 3 κιλά και αξίας έως €100 πραγματοποιούνται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Χρέωση υπάρχει για παράδοση μεγάλων συσκευών, εκτός ισογείου*, κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Από τη δωρεάν χρέωση εξαιρούνται τα νησιά, που ανήκουν στο νομό Αττικής, όπου οι αποστολές πραγματοποιούνται με πρακτορείο μεταφορών καθώς και οι περιοχές που απέχουν άνω των 30χλμ από την Αθήνα. Στην περίπτωση αυτή η μεταφορά χρεώνεται από €5 έως €25 κατά περίπτωση.

Για παραδόσεις προϊόντων μεγάλου όγκου όπως ψυγεία άνω των 190εκ. ύψος ή των 60εκ πλάτος, ψυγεία/ντουλάπες κ.α. απαιτείται η χρήση γερανού η χρέωση του οποίου επιβαρύνει τον πελάτη και γίνεται σε συνεννόηση με το κατάστημά μας.

Όλα τα προϊόντα παραδίδονται εντός χρονικού διαστήματος μίας (1) έως δέκα (10) ημερών. Για οποιαδήποτε καθυστέρηση το κατάστημα οφείλει να επικοινωνήσει με τον πελάτη και να τον ενημερώσει.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά κατόπιν συνεννόησης μαζί μας για τη διαθεσιμότητα της.

Οι παραδόσεις προϊόντων στα νησιά που ανήκουν στο νομό Αττικής καθώς και στους εκτός Αττικής νομούς γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον αγοραστή.

*Και στην περίπτωση που υπάρχει ανελκυστήρας όπου χωρά το προϊόν δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.