Παράδοση 4 έως 10 ημέρες Handsfree LG Tone Free FN4 In-ear Bluetooth μαύρο HBS-FN4

Μαύρα Bluetooth Ακουστικά

Premium ήχος

Καθαρός ήχος

Χάρη στον ήχο που σχεδίασε η Meridian, τα LG TONE Free FN4 αποδίδουν καθαρό ήχο που διασπάται στο χώρο. Όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν ακούτε, θα ζήσετε μια εμπειρία ήχου τόσο καθηλωτική, που θα ξεχάσετε ότι φοράτε ακουστικά.

Διακεκριμένος βρετανικός ήχος, MERIDIAN 

Από το 1977, η Meridian δημιουργεί καινοτόμες και κομψές λύσεις ήχου υψηλής απόδοσης. Ως πρωτοπόρος της Βρετανίας στον ήχο υψηλής ανάλυσης και αυθεντία στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DSP), μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης βιώνει τον ήχο, όπου κι αν βρίσκεται.

Κορυφαίες τεχνολογίες της MERIDIAN

Από τη σύλληψή της πριν από 40 χρόνια, η φιλοσοφία της Meridian, που βασίζεται στη σχολαστικότητα και την έρευνα, την διατήρησε στη θέση της με το να προσδιορίζει τι είναι δυνατό στον ήχο. Όντας πρωτοπόρα στον ήχο υψηλής ανάλυσης και κυρίαρχη στην επεξεργασία ψηφιακού σήματος (DSP), η Meridian διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη και ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών.

Επεξεργασία ψηφιακού σήματος

Η Meridian είναι κυρίαρχη στην επεξεργασία ψηφιακού ήχου (DSP) και καινοτόμησε με την ιδέα του ψηφιακού ενεργού ηχείου DSP με ενσωματωμένη ενίσχυση. Το DSP επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο του σήματος ήχου, δίνοντας τη δυνατότητα σχεδίασης προηγμένων τεχνολογιών, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία ακρόασης σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Ήχος με ρεαλιστική αίσθηση του χώρου

Το Meridian HSP (Headphone Spatial Processing) υπερνικά τις προκλήσεις στον τομέα της ακρόασης μέσω ακουστικών, όπως οι μικρές διαστάσεις και η έλλειψη "διασταυρούμενης ομιλίας" μεταξύ του αριστερού και του δεξιού καναλιού. Το HSP όχι μόνο ανασυνθέτει ένα ρεαλιστικό σκηνικό ήχου που προσομοιώνει την εμπειρία ακρόασης από πραγματικά ηχεία, αλλά αποδίδει και φωνητικά με εξαιρετική καθαρότητα. Πρόκειται για μια νέα εμπειρία ακρόασης που σας κάνει να ξεχνάτε ότι φοράτε ακουστικά.

Μονάδα οδηγού 6 mm

Απολαύστε ήχο MERIDIAN στο έπακρο

Μια προσαρμοσμένη μονάδα οδηγού 6 mm βελτιστοποιεί την εμπειρία ήχου της Meridian. Αυτή η πανίσχυρη και συνάμα μικρή μονάδα, προωθεί την καθαρότητα στα φωνητικά και ενισχύει τα πλούσια μπάσα.

Ο καλύτερος ήχος για κάθε τύπο μουσικής

Εκτός από την τυπική Καθηλωτική λειτουργία, υπάρχουν άλλες τρεις βελτιωμένες προεπιλογές, με το Meridian HSP (Headphone Spatial Processing).

Ερμητική εφαρμογή που αποκλείει τον θόρυβο

Η εκπληκτική εφαρμογή στο αυτί συμβάλλει στον αποκλεισμό του περιβάλλοντος θορύβου, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε καφετέρια, θορυβώδη χώρο εργασίας ή στο λεωφορείο.

Ακούστε γύρω σας με περισσότερη ασφάλεια

Πατώντας μια φορά τα ακουστικά σας, έχετε απόλυτη επίγνωση του περιβάλλοντος χώρου. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη για σύντομες συζητήσεις, ανακοινώσεις σεμέσα μαζικής μεταφοράς ή κατά τη διάσχιση ενός δρόμου. Αποτελεί έναν πιο βολικό και ασφαλή τρόπο για να απολαύσετε μουσική.

Μείωση θορύβου και ακύρωση αντήχησης

Τα LG TONE Free FN4 διαθέτουν ενσωματωμένα διπλά μικρόφωνα υψηλής απόδοσης, για τη μέγιστη δυνατή σαφήνεια στις κλήσεις. Με την Ακύρωση αντήχησης και τη Μείωση θορύβου, σχεδιασμένες με τον κορυφαίο αλγόριθμο διαμόρφωσης σε δέσμη που διαθέτει η σειρά ακουστικών LG TONE τύπου "neckband", ανιχνεύεται και ελαχιστοποιείται ο ανεπιθύμητος θόρυβος. Το μικρόφωνο που είναι τοποθετημένο χαμηλότερα, στο άκρο του στελέχους, λαμβάνει και ενισχύει τη φωνή σας, ακόμα και σε χώρο με οχλαγωγία.

Υποαλλεργικά και άνετα

Τα ακουστικά LG TONE Free FN4 διαθέτουν άνετα τζελ ιατρικού τύπου, κατασκευασμένα από μη τοξική, υποαλλεργική σιλικόνη, ώστε να τα φοράτε όλη μέρα χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία.

Με βαθμό προστασίας IPX4 για ιδρώτα και βροχή

Μην σκάτε: η αντοχή στο νερό που έχουν τα ακουστικά σας, τα προστατεύει από τον ιδρώτα και το νερό της βροχής. Τα ακουστικά LG TONE Free FN4 έχουν βαθμό προστασίας IPX4, που σημαίνει ότι έχουν αντοχή στα πιτσιλίσματα νερού από οποιαδήποτε κατεύθυνση, ώστε να συνεχίζετε την ακρόασή σας, βρέξει χιονίσει.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Όση ενέργεια χρειάζεται

Συνολική διάρκεια μπαταρίας 18 ωρών. Έως και 6 ώρες αναπαραγωγής στα ακουστικά και 12 ώρες επιπλέον στη βάση — και όλα αυτά με μία φόρτιση.?

Ταχεία φόρτιση

Ενεργοποίηση σε 5 λεπτά

Καθόλου χρόνος; Κανένα πρόβλημα. Πέντε λεπτά φόρτισης αρκούν για 1 ώρα αναπαραγωγής.

Βρες τα ακουστικά μου

Εάν χάσετε τα ακουστικά σας, μπορείτε να τα εντοπίσετε εύκολα μέσα από τη σελίδα "Βρες τα ακουστικά μου". Εάν πατήσετε το κουμπί αναπαραγωγής αυτά θα εκπέμψουν έναν ήχο "μπιπ".

Αυτόματη σύζευξη και παύση

Τα ακουστικά LG TONE Free FN4 "καταλαβαίνουν" πότε τα φοράτε και συνδέονται αμέσως με το τηλέφωνό σας, ενώ διακόπτουν αυτόματα τη μουσική όταν τα βγάζετε.

Αναζωογονητικό στυλ

Η μινιμαλιστική και κομψή σχεδίαση των ακουστικών ταιριάζει με κάθε στυλ και εμφάνιση, επίσημη ή ανεπίσημη. Εργονομική εφαρμογή σημαίνει, επίσης, ότι δύσκολα διακρίνονται τα ακουστικά στα αυτιά σας. Τα LG TONE Free FN4 είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνους που θέλουν να εστιάζουν σε αυτό που ακούν και ταυτόχρονα να φαίνονται κομψοί κατά την ακρόαση.

Μέγεθος προϊόντος (ΠxYxB) χιλ. 16.1 x 32.77 x 25.0

Μέγεθος θήκης φόρτισης (ΠxYxB) χιλ. 54.5 x 54.5 x 27.5

Καθαρό βάρος προϊόντος (κιλά) 0.0054

Καθαρό βάρος θήκης φόρτισης (κιλά) 0.039

Ένδειξη LED (BT, Ενεργοποίηση, Μπαταρία)

Bluetooth έκδοση 5.0

USB C-type (θηλυκό) Ναι

Τύπος μπαταρίας προϊόντος Lithium + ion

Χωρητικότητα μπαταρίας προϊόντος 55 mAh *2

Χρόνος φόρτισης μπαταρίας προϊόντος Μέσα σε 1 ώρα

Διάρκεια μπαταρίας προϊόντος (ομιλία / παιχνίδι) 6 ώρες

Τύπος μπαταρίας θήκης φόρτισης Lithium + ion

Χωρητικότητα μπαταρίας θήκης φόρτισης 390 mAh

Χρόνος φόρτισης μπαταρίας Μέσα σε 2 ώρες

Διάρκεια μπαταρίας θήκης φόρτισης (Χρόνος φόρτισης ακουστικών) 18 ώρες

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Handsfree LG Tone Free FN4 In-ear Bluetooth μαύρο HBS-FN4

  • Κατασκευαστής: LG
  • Κωδικός Προϊόντος: LG_μαύρο HBS-FN4
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 4 έως 10 ημέρες
  • 99,00€
  • 50,00€